Kylpyhuoneremontit Joensuussa

Ota yhteyttä

Onko haaveissasi tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone? Hardia Oy tietää, mitä onnistunut kylpyhuoneremontti vaatii.

 

Tarjoamme käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksemme märkätilojen remontoinnista. Toiveidesi pohjalta rakennamme juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet aina haaveillut. Palvelemme Joensuun alueella.

 

Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta, joten tekijäksi kannattaa valita kokenut ammattilainen. Autamme mielellämme kylpyhuonesuunnitelman tekemisessä ja sopivien materiaalien valitsemisessa. Tyyli syntyy yhteensopivista ja laadukkaista materiaaleista ja käytännöllisyys siitä, että toteutuksessa on huomioitu tilan käyttäjät.

Saunaremontti täydentää kylpyhuonetta

Teemme myös saunaremontit joko kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erikseen. Persoonallinen ja omien mieltymysten mukaiseksi remontoitu sauna tuo iloa vuosiksi eteenpäin. Tunnelmallisessa ja viihtyisässä saunassa voi unohtaa arjen kiireet sekä rentoutua ja nauttia löylyistä.

 

Vesieristystyöt sertifioidulta asentajalta


Meiltä saat myös vesieristykset oikeaoppisesti tehtynä. Oikein tehty vesieristys pidentää kosteiden tilojen käyttöikää sekä ehkäisee kosteusvaurioita ja niiden aiheuttamia kuluja. Työntekijöillämme on voimassa oleva VTT:n märkätila-asentajan sertifikaatti märkätilojen vesieristystöiden tekemiseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous


Kerro meille toiveistasi ja ideoistasi, niin mietitään yhdessä paras tapa toteuttaa ne. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!